Dembélé
Dembélé s'ha tornat a lesionar de gravetat
Barça

El Barça es planteja fitxar un substitut de Dembélé seguint la normativa de la RFEF

El Barça pot fitxar un substitut de Dembélé si la lesió és superior a cinc mesos El club blaugrana només podria incorporar un nou jugador de la lliga espanyola o que estigui a l'atur, però no el podria inscriure a la Lliga de Campions

RedaccióActualitzat

 El Barça es planteja anar al mercat si la baixa de Dembélé entra dins dels supòsits que admet la Real Federació de Futbol. Des de l'àrea esportiva esperen un diagnòstic definitiu sobre el temps de baixa abans de buscar opcions.

 Segons la nova normativa de la Lliga, la lesió del futbolista francès hauria de superar els cinc mesos de baixa per tenir l'opció de contractar un altre jugador. Aquesta norma coincideix amb l'article 124.3 de la Federació Espanyola de Futbol, que confirma que sempre es pot fitxar un recanvi si la lesió supera els cinc mesos de baixa.

El club blaugrana haurà d'acreditar que la lesió de Dembélé es pot allargar més d'aquest període de temps, com és el cas del València amb la recent lesió d'Ezequiel Garay.

Si el Barça decideix anar al mercat de fitxatges, el club blaugrana tindrà un termini de 15 dies per inscriure una nova llicència si la comissió mèdica dona el vistiplau a la sol·licitud. Tot i això, el Barça només podria incorporar un nou jugador de la Lliga espanyola o que estigui a l'atur, però no el podria inscriure a la Lliga de Campions.  Des del club avisen que només fitxaran un jugador que estigui en actiu. Amb acord amb club venedor o clàusula de traspàs.

 

ARXIVAT A:
Dembélé
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut