Barça

El Barça pot culminar la remuntada i situar-se líder si guanya el clàssic

L'Atlètic de Madrid fa vint-i-una jornades que és líder, però en quatre mesos ha lapidat l'avantatge que tenia i el Barça li ha retallat 11 punts

Laura Brugués / Eloi SansaActualitzat

Fa quatre mesos el Barça marxava capcot del Ramón de Carranza. Sumaven la quarta derrota a la Lliga i pagaven molt car, un cop més, els errors individuals en forma de gols encaixats. Els blaugranes se situaven cinquens a 12 punts del líder, l'Atlètic de Madrid, que havia guanyat el Valladolid al Wanda Metropolitano.

Quatre mesos després, canvi radical... Dilluns passat el Barça se situava segon a un punt del líder, l'Atlètic de Madrid. El dia abans, els "colchoneros" havien perdut al Pizjuán. Els de Simeone fa vint-i-una jornades que són líders, però en 4 mesos han lapidat l'avantage que tenien. Perquè el Barça li ha retallat 11 punts.

Dels 19 últims partits disputats cadascun, els blaugranes han sumat 51 punts dels 57 possibles, mentre que l'Atlètic n'ha aconseguit 40 perquè des del febrer ha sumat 4 empats i dues derrotes.

 

La Lliga està més viva que mai amb tres aspirants al títol: Atlètic, Barça i Reial Madrid. Els de Koeman arriben al clàssic sabent que si guanyen a Valdebebas poden situar-se líders provisionals i pressionar un Atlètic que juga l'endemà al camp del Betis.

El Barça ha trobat el sistema i Messi és el pitxitxi de la Lliga amb 23 gols, mentre que l'Altètic de Madrid ara ha perdut Suárez per lesió.

 

ARXIVAT A:
El Clàssic
Anar al contingut