Guardar un tros del Camp Nou a casa: el Barça posarà a la venda peces de l'estadi
L'Spotify Camp Nou en els seus últims dies abans de començar les obres (FC Barcelona)
Barça

El Barça posarà a la venda peces del Camp Nou com la gespa i els seients

Els socis tindran prioritat per comprar aquests productes a un preu reduït

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha decidit donar una segona vida a les diferents peces de l'Spotify Camp Nou que vagin desballestant un cop comencin les obres a finals de mes. El club posarà a la venda parts de l'estadi com els seients, la gespa i altres elements que formen part de l'actual camp.

Amb prioritat per als socis, es podran comprar a la botiga del Barça productes a l'apartat "memorabilia". Els socis blaugranes també tindran un preu reduït abans que la venda s'obri al públic general.

Aquest diumenge, dia 28, a les 19.00, el Barça jugarà el seu últim partit al Camp Nou contra el Mallorca. Durant més d'una temporada, l'equip haurà de jugar a Montjuïc.

L'esplanada del Camp Nou viurà un ambient diferent, amb una exposició de grans trofeus del club, a més de photocalls i un mural on deixar missatges de comiat. 

L'afició blaugrana viurà l'últim partit que serà també el comiat de Sergio Busquets i Jordi Alba.

En aquest ambient de comiats, segur que molts aficionats del Barça preveien endur-se a casa parts de l'estadi un cop comencessin les obres. Ara, el Barça ha fet el pas d'oficialitzar la venda d'algunes peces.

 

ARXIVAT A:
Espai Barça
Anar al contingut