El Barça posa la directa a la Lliga i derrota el Betis per 3 a 0

Les blaugranes són més líders gràcies a l'empat de l'Atlètic de Madrid i deixen les matalasseres a cinc punts del liderat

El Barça ha sumat una nova victòria aquest diumenge al Johan Cruyff davant el Betis.

En una primera part molt inspirada, les blaugranes no han donat opció al seu rival, al minut 9 Alèxia Putellas ha inaugurat el marcador, en la que era la tercera ocasió clara del partit.

Les de Lluís Cortés, amb una defensa inèdita, no han tingut cap dificultat gràcies a la pressió que aplicaven a les andaluses, que eren incapaces de sortir del seu propi camp.

El Barça ha seguit disposant de bones ocasions per anotar el segon, però al minut 32 un penal sobre Oshoala ha permès el segon de Jennifer Hermoso.

El tercer gol també arribava de penal després d'unes mans a l'àrea del Betis, obra de Mariona Caldentey.

A la segona part, Lluís Cortés ha introduït canvis, i tot i que les blaugranes han tingut alguna ocasió, han aprofitat l'avantatge del marcador i la solidesa defensiva per assegurar-se la victòria.

Final amb un 3 a 0 a favor, que sumat a l'empat a 2 de l'Atlètic de Madrid deixa les blaugranes al capdavant de la taula, amb 5 punts d'avantatge sobre les matalasseres.