Dembélé no és un jugador imprescindible per a Koeman
Barça

El Barça posa Dembélé al mercat

Segons ha explicat Lluís Canut al programa "Onze" d'Esport3, Ronald Koeman considera que l'extrem francès no és un futbolista imprescindible en el seu projecte i el club blaugrana necessita vendre'l per poder fer els fitxatges que demana el tècnic

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha posat Ousmane Dembélé en el mercat i el francès ja nou veu de mal ull la possibilitat de deixar el club blaugrana. Segons ha explicat Lluís Canut al programa "Onze" d'Esport3, Ronald Koeman considera que l'extrem francès no és un futbolista imprescindible en el seu projecte i creu que amb Ansu Fati i amb el jugador del filial Konrad de la Fuente està ben coberta la banda esquerra de l'atac.

 

A més, la gota que va fer vessar el got es va produir aquesta mateixa setmana quan el jugador francès va arribar tard en un entrenament.

 

Fa unes dos o tres setmanes, el Manchester United es va interessar pel fitxatge de Dembélé i es va posar en contacte amb el Barça per sondejar la seva incorporació. De moment, el club blaugrana és conscient que necessita vendre'l per una quantitat entre els 50 i els 60 milions d'euros poder tenir diners per tancar els reforços que vol Koeman, un davanter (Memphis Depay) i un defensa (Èric Garcia).

A l'espera de resoldre el seu futur abans del tancament del mercat de fitxatges, el Barça tampoc forçarà la màquina per intentar la incorporació de dos futbolistes que acaben els seus contractes el 30 de juny i són lliures per negociar el seu futur a partir de l'1 de gener. El que és clar és que, si Dembélé no se'n va traspassat, el Barça no podrà fer més fitxatges.

Anar al contingut