Messi celebra un gol en l'últim partit de Lliga contra el Celta (Reuters)
Barça

El FC Barcelona posa a prova el seu liderat al Madrigal, sense Iniesta ni Deulofeu

A més d'Iniesta, són baixa per lesió Ousmane Dembélé, Rafinha, Javier Mascherano i Samuel Umiti. Gerard Deulofeu no ha estat l'únic descartat per decisió tècnica. El turc Arda Turan tampoc ha entrat en els plans de Valverde.

Actualitzat

Després de finalitzar com a líder invicte la fase de grups de la Lliga de Campions, el Barcelona reprèn el pols a la Lliga visitant el Vila-real al Madrigal (20.45 hores), on posarà a prova el seu liderat en competició domèstica.

Els d'Ernesto Valverde arriben a aquest matx després de dos empats consecutius contra el València a Mestalla i el Celta al Camp Nou. Ho faran sense els lesionats Andrés Iniesta, Ousmane Dembélé, Samuel Umtiti, Javier Mascherano, Rafinha Alcántara ni Gerard Deulofeu. Les baixes d'Umtiti i Mascherano obligaran a alinear de nou Thomas Vermaelen com a parella de Gerard Piqué.

La resta de l'equip serà l'habitual, amb Ter Stegen a la porteria, Sergi Roberto i Jordi Alba en els laterals, Sergio Busquets com a pivot defensiu, Rakitic com a volant i probablement Denis Suárez o Paulinho com a substituts d'Iniesta. En la punta d'atac, Paco Alcácer podria ser qui acompanyi Messi i Luis Suárez.

El Vila-real, per la seva banda, rep la visita del líder en el que no sembla que sigui el seu millor moment de la temporada, ja que no ha guanyat cap dels quatre últims partits oficials, i a més té força baixes. Una d'elles, la de Pablo Fornals, que es va desmaiar en l'últim entrenament de l'equip a causa d'una hipoglucèmia. El migcampista s'uneix a les absències per lesió de Bruno Soriano, Andrés Fernández, Denis Txerishev i Nicola Sansone. La bona notícia per al tècnic Javier Calleja és que podrà recuperar jugadors com Carlos Bacca, Rubén Semedo i Samu Castillejo.

Des del 2007, els blaugranes no perden un partit de Lliga o Copa del Rei al Madrigal i esperen poder seguir refermant el seu liderat aquest vespre. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut