Ben Ali no hauria d'haver jugat contra el Torrelavega
Ben Ali no hauria d'haver jugat contra el Torrelavega
Handbol

El Torrelavega denunciarà l'alineació indeguda del Barça

El club cantàbric reclamarà l'obertura d'expedient informatiu per l'"error humà" ja reconegut per l'equip barcelonista

Redacció Esports Actualitzat

Reunida en reunió d'urgència, la directiva del Torrelavega d'handbol ha decidit reclamar al Comitè Nacional de Competició l'obertura d'expedient informatiu al Barça per l'alineació indeguda del pivot tunisià Youssef Ben Ali durant el partit de Lliga ASOBAL que va enfrontar els dos equips dimarts al Palau Blaugrana, i que va guanyar el Barça (41-28). 

L'error del Barça podria suposar-li la pèrdua del partit i serien els primers punts que deixarien de guanyar els homes d'Ortega.

"Havíem d'exercir el nostre dret"

El Torrelavega afirma en el seu comunicat que ho ha fet "per respecte a la nostra plantilla, afició, socis, patrocinadors i institucions que ens recolzen i per la pròpia ciutat, "havíem d'exercir el nostre dret".

Ben Ali va ser incorporat a la disciplina blaugrana més tard del 10 d'octubre, data en la qual s'havia de disputar inicialment el partit, però es va haver d'endarrerir perquè el Barça estava competint a la Super Globe per les mateixes dates.

Es dona la circumstància que el Torrelavega també té un jugador incorporat més tard del 10 d'octubre, però no el va alinear conscient que la normativa no ho permetia.

Val a dir que el Barça, líder destacat de la Lliga ASOBAL amb ple de victòries, es va afanyar a reconèixer l'error.

 

 

 

Anar al contingut