Futbol internacional

El Barça podria ingressar entre 20 i 200 milions d'euros per la participació en el nou mundial de clubs de la FIFA

Membres de pes del club blaugrana han estat presents en dues reunions de la FIFA per tirar endavant el projecte, que es disputaria cada quatre anys, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio

Actualitzat

Segons ha pogut saber Catalunya Ràdio, el Barça podria ingressar entre 20 i 200 milions d'euros per la participació en el nou mundial de clubs que està organitzant la FIFA. Membres del club blaugrana s'han reunit en dues ocasions amb la FIFA, juntament amb altres grans clubs europeus.

En aquestes dues reunions, l'organisme que regeix el futbol mundial li ha traslladat la següent proposta. La creació d'un mundial de clubs, amb els grans equips europeus presents, que es disputarà cada quatre anys. Els beneficis serien de 20 milions d'euros per equip participant i fins a 200 milions d'euros per al guanyador. Fins ara, el guanyador del mundial de clubs ingressa cinc milions d'euros.

La FIFA ha creat un grup de treball, encapçalat per Gianni Infantino i en què hi ha també els presidents de les diferents confederacions, que presentarà una proposta en la pròxima reunió del consell, el 14 i 15 de març del 2019.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut