Barça

Un Barça gris no passa de l'empat contra l'Eibar (1-1)

Una errada clamorosa de Roland Araujo ha permès a Kike Garcia avançar l'Eibar i ha estat Dembélé qui ha igualat per als culers

Xavi LemusActualitzat

El Barça, sense Messi, ha estat incapaç, malgrat el mateix plantejament, acostar-se a la versió del partit de Valladolid. I això que ha començat amb el partit de cara, ja que en el minut 4 una rematada d'Araujo a la sortida d'un córner ha acabat en penal sobre el central uruguaià. El que semblava una magnífica ocasió per avançar-se en el marcador ha finalitzat amb un llançament de penal molt deficient per part de Braithwaite, que enviava la pilota mig metre fora a la dreta de la porteria de l'Eibar. Posteriorment, en el minut 25, sí que ha trobat la xarxa rival, però el que era el primer gol del duel ha acabat anul·lat per fora de joc del nou blaugrana. Al conjunt de Koeman li ha costat molt generar ocasions de gol i només una centrada de Junior que rematava creuada Griezmann s'acostava a la porteria del conjunt basc. Així s'arribava amb zero a zero al descans.

Amb aquest panorama, Koeman ha fet entrar Dembélé en el lloc de Dest, ocupant el lloc com a carriler. I, precisament, ha estat el davanter francès l'autor del primer xut de perill durant el segon temps. I després de dos xuts posteriors, un de Pjanic i l'altre de Griezmann, en el minut 55, Dembélé perdonava una ocasió de gol claríssima tot sol davant de Dimitrovic. I acte seguit, el gerro d'aigua freda. Pilota perduda per Araujo davant de Kike García i el davanter de l'Eibar no perdonava davant de Ter Stegen. Els de Mendilibar es posaven al davant en el marcador. Sortosament per al Barça, en el minut 66, una centrada de Junior la rematava de forma impecable Dembélé al fons de la xarxa de Dimitrovic. Era l'empat a un. I, dotze minuts més tard, en el 84, una centrada de Braithwaite la rematava Coutinho i només la defensa de l'Eibar impedia el gol. I encara més clara, ja en el descompte, una bona acció individual de Trincao que sortia fregant el pal de Dimitrovic. Però els davanters blaugranes, sense Messi, no han trobat el camí del segon gol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut