Brandon Davis ha fet una immensa segona part tot i la derrota (acb Photo / M. Pozo)
Bàsquet

El Barça perd la imbatibilitat de la fase final en un intranscendent partit contra el Tenerife (86-87)

Un Barça que ha donat descans a molts jugadors importants ha caigut contra el Tenerife en un interessant cara o creu final. Brandon Davis ha estat el gran protagonista, però una falta seva a dècimes pel final ha permès a Fran Guerra transformar dos tirs lliures definitius

Xevi BardoletActualitzat

Pesic ha donat descans a Hanga, Higgins, Claver i Tomic. Mirotic  -amb problemes als isquiotibials contra el Baskonia i baixa contra el Bilbao- ha tornat a la convocatòria, però no ha jugat. Per tant, era el dia perquè homes com Bolmaro, Smits, Pustovyi i fins i tot Sergi Martínez treguessin el cap. La primera meitat del Barça però ha estat molt fluixa i llevat de l'impuls inicial d'Oriola i alguns moments de Bolmaro, els jugadors del Tenerife s'han mostrat més intensos i encertats. Espectacular 9 de 16 en triples en els primers vint minuts, triples que queien des de tot arreu i de mans de gairebé tots els jugadors del bàndol canari.

El Barça ha arribat a perdre de 15 i ha marxat als vestidors amb un desfavorable 37-47. Pesic ha decidit sortir amb els més consolidats en el tercer quart i no ha trigat el seu equip a eixugar el desavantatge. Amb un ritme més accelerat, els blaugrana han demostrat la seva superioritat, i Kuric i Brandon Davies -20 punts i 11 rebots- han castigat moltíssim el rival.

El pivot Fran Guerra ha decidit el partit contra el Barça (acb Photo / M. Pozo)

El Barça ha igualat el partit però el Tenerife s'ha tornat a entonar i amb les grans minuts de Nick Zeisloft, l'exmanresà Lundberg i l'omnipresent Lahaou Konaté, ha buscat una nova escapada -69 a 77 quan quedaven 5 minuts. Dos triples seguits d'Abrines han donat vida al Barça i en el cara o creu final, Brandon Davies ha estat el gran protagonista. En un rebot ofensiu ha posat el 83-82 a manca de 17 segons. Després Lundberg ha aconseguit un 2+1 i en la següent jugada Davies ha fet el mateix en un revers en transició més propi d'un jugador exterior. Però quedaven 4 segons i Fran Guerra s'ha inventat una penetració que ha acabat amb la falta del mateix Davis. El pivot del Tenerife ha transformat els dos tirs lliures pel 86 a 87.

ARXIVAT A:
ACB
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut