Futbol platja

El Barça perd als penals contra el Vasco da Gama (4-4) en la seva estrena al mundialet de clubs de futbol platja

Derrota per penals del Barça contra el Vasco da Gama en la seva estrena al mundialet de clubs que es disputa a la platja de Copacabana a Rio de Janeiro. L'empat 3-3 al final del temps reglamentari ha forçat una pròrroga, que ha finalitzat amb un nou empat a 4 gols. En la tanda de penes màximes han fallat Stankovic i Amarelle. Els gols del Barça els han firmat Stankovic (2), Nico i Ozu.

Derrota per penals del Barça contra el Vasco da Gama en la seva estrena al mundialet de clubs que es disputa a la platja de Copacabana a Rio de Janeiro. L'empat 3-3 al final del temps reglamentari ha forçat una pròrroga, que ha finalitzat amb un nou empat a 4 gols. En la tanda de penes màximes han fallat Stankovic i Amarelle. Els gols del Barça els han firmat Stankovic (2), Nico i Ozu.

El Botafogo serà el rival de l'equip català en la segona jornada. El partit, aquest dijous a les 18.45, l'oferirà el canal Esport3.