Luis Suárez lamenta una ocasió perduda davant el Deportivo (Reuters)
Barça

El Barça perd a la Lliga més d'una volta després i es complica el campionat

L'equip blaugrana havia arribat a avançar el Reial Madrid després de sumar 47 dels últims 57 punts en joc

Actualitzat

El Barça deu donar gràcies que només hi ha dos equips gallecs a la Lliga Santander aquesta temporada. Perquè ha estat en terres gallegues on ha tingut les dues úniques derrotes a domicili aquesta temporada en el campionat.

El 2 d'octubre va caure (4-3) a l'estadi Balaídos davant el Celta. Cinc mesos i 19 partits després, va perdre a Riazor (2-1) en un partit que es pot interpretar com un efecte secundari de la gran remuntada. Entremig, l'equip blaugrana ha encadenat més d'una volta sense conèixer la derrota i sumant 47 punts dels 57 possibles per eixugar una diferència respecte al Reial Madrid que en alguns moments semblava insalvable. Amb la derrota a Riazor, el Barça deixa de dependre d'ell mateix en la lluita pel títol, quan falten 11 jornades per al final.

Inèdit: Suárez marca i el Barça perd

Una màxima que es va trencar al camp corunyès va ser que quan Luis Suárez marca, el Barça no perd. Des de que l'uruguaià havia arribat al Barça, sempre que marcava el Barça obtenia almenys un empat. Aquesta estadística es va mantenir durant 72 partits, en 67 dels quals el Barça va guanyar, i en 5 va empatar.

La ratxa que sí que es manté és la de Samuel Umtiti, que en els 15 partits que ha jugat a la Lliga el Barça ha guanyat. El defensa francocamerunès va veure el partit de Riazor des de la banqueta, i per tant preserva la seva ratxa.  

Anar al contingut