(acb Photo / F. Ruso)

El Barça passa per sobre el Betis amb un increïble segon quart (58-109)

Un insòlit 4-33 de parcial en el segon quart ha marcat la pallissa del Barça, la més àmplia del curs, a la pista del Betis. Una altra estadística demolidora ha estat el 17 de 29 en triples dels blaugranes. El Betis, només un 4 de 25

Xevi BardoletActualitzat

El canell d'Àlex Abrines, a diferència de la sèrie contra el Zenit, ha produït a un ritme extraordinari. 13 dels primers 23 punts del seu equip. El Barça ja ha amenaçat amb una escapada en el primer quart. Però, davant la desesperació de Jasikevicius, el Betis ha encadenat cistelles còmodes i un triplàs de TJ Campell per tancar el quart amb empat a 21. Aquí s'ha acabat la resistència de l'equip de Joan Plaza. Segon quart absolutament sagnant, parcial de 4 a 33, amb Kuric agafant el relleu d'Abrines, amb Claver també fi des del triple i, sobretot, amb un cadenat a la porta del darrere.

Oriola i Almazán han homenatjat Satur, carismàtica aficionada del Betis que va morir dimarts (acb Photo / F. Ruso)

El Betis, que portava bona dinàmica i està salvat, ha viscut amb molta impotència els enormes minuts defensius blaugranes. A més, s'ha lesionat Feldeine, el màxim anotador de l'equip. I malgrat que Joan Plaza ha intentat canviar la dinàmica amb una defensa zonal 2-3, s'ha trobat amb un dia molt inspirat dels tiradors del Barça. Un Barça que no ha estat gaire lluny de repetir en l'últim quart el que havia aconseguit en el segon, amb un 11 a 32 de parcial. La diferència, al final, ha sobrepassat els 50.