Handbol

El Barça passa pel damunt d'un Naturhouse esforçat i s'emporta la Supercopa Asobal (40-31)

El FC Barcelona va superar amb autoritat el Naturhouse La Rioja i es va adjudicar la Supercopa Asobal dispuitada aquest divendres a Valladolid. És el segon títol d'aquesta temporada per al handbol blaugrana després de la Superglobe.

El F. C. Barcelona va superar amb autoritat el Naturhouse La Rioja i es va adjudicar la  Supercopa Asobal disputada aquest divendres a Valladolid. És el segon títol d'aquesta temporada per a l'handbol blaugrana després de la Superglobe.

Els homes de Xavier Pascual van sortir molt seriosos i disposats a no concedir oportunitats al Naturhouse, que va lluitar tot el partit, però no va poder inquietar en cap moment els catalans, ni en defensa ni en atac.

El Barça va arribar a doblar el Naturhouse en el marcador (16-8) a cinc minuts del descans i ja no va perdre marge fins al final, per bé que, pel relaxament en constatar la seva superioritat, o per no tenir excessives ganes de fer sang, van aixecar el peu de l'accelerador abans que es complís la primera mitja hora de joc.

El coratge del La Rioja i la bona feina del porter, Gurutz Aguinagalde, va propiciar una lleu remuntada de mèrit en l'equador de la segona part, de 26-16 a 29-23, però, en aquest moment, el sistema ofensiu del campió va començar a funcionar sense compassió per liquidar el partit, i, en el minut 59, el Barça ja celebrava el títol amb la diferència de 10 gols recuperada.

El màxims golejadors del Barça van ser Lazarov (7), Víctor Tomás (6), Karabatic (6) i Sarmiento (5). Karabatic va ser designat MVP de la final. En el Naturhouse van destacar Pedro Rodríguez (7), Thiagus (6) i Paván (6).