Ronald Koeman i Joan Laporta
Ronald Koeman i Joan Laporta
Barça

El Barça pagarà a Koeman els més de 10 milions de liquidació del contracte

Acord definitiu. El club blaugrana pagarà tot el que li devia i també es compromet a abonar els contractes íntegres tant de l'extècnic neerlandès com dels seus ajudants

Redacció Esport3Actualitzat

Gairebé un mes després de la destitució de Ronald Koeman com a entrenador del Barça, el club i els advocats de l'entrenador han arribat a un acord per liquidar, abans que acabi l'any, el contracte que el lligava a l'entitat fins a finals d'aquesta temporada. El Barça li pagarà la totalitat del que li devia, sense cap rebaixa. Així mateix, l'entitat presidida per Joan Laporta també es compromet a pagar els contractes íntegres dels seus ajudants, Alfred Schreuder i Henrik Larsson.

El FC Barcelona confirma que l'import de la liquidació de Koeman serà superior als 10 milions d'euros. Inclouran els diners corresponents al contracte complet que li restava al tècnic, que expirava el 30 de juny de 2022, més els ajornaments i pagaments diferits que havia consignat amb el club.

El Barça ja va pagar per fitxar Koeman

A nivell econòmic, l'etapa de Koeman al Barça ha estat capicua: al club li ha tocat pagar a l'entrada i pagar a la sortida. L'arribada del neerlandès a l'agost del 2020 va convertir-se en la primera vegada en la història que el club blaugrana va pagar per fitxar un entrenador. La xifra va rondar els 4 o 5 milions d'euros i el destinatari va ser la Federació Holandesa de Futbol, amb qui Koeman tenia contracte en vigor com a seleccionador "orange".

Un 58% de victòries en 67 partits

Koeman va ser substituït en un primer moment per l'interí Sergi Barjuan, que al seu torn va ser rellevat per Xavi Hernández. Abans, l'entrenador de Zaandam va tenir temps de dirigir el Barça en 67 partits oficials amb un balanç de 39 victòries (58%), 12 empats (18%) i 16 derrotes (24%) i és l'entrenador amb els pitjors resultats entre els que han tingut a les seves ordres Messi en la seva etapa al club blaugrana.

ARXIVAT A:
Koeman
Anar al contingut