Pere Romeu amb Joan Laporta (FC Barcelona)
Barça

El Barça oficialitza Pere Romeu com a substitut de Jonatan Giráldez

El fins ara assistent del tècnic de Vigo fa el pas i serà el primer entrenador de les campiones d'Europa

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha fet oficial el nom del substitut de Jonatan Giráldez. El club va contemplar diverses opcions i va optar finalment per una aposta continuista, que en anteriors ocasions havia funcionat. El nou entrenador de l'equip blaugrana és Pere Romeu que, a més a més, amplia contracte fins al 2026.

Al costat de Romeu, a l'staff continuarà Rafel Navarro, l'altre col·laborador de confiança de Giráldez, que porta des del 2019 treballant a l'equip tècnic del Barça femení.

Qui és Pere Romeu?

Romeu, de 30 anys, es va incorporar al primer equip femení l'estiu del 2021, quan Giráldez va assumir el repte de dirigir el Barça, que acabava de guanyar el triplet. Romeu havia estat tres anys al futbol base masculí i va destacar al futbol formatiu culer com a primer entrenador del Cadet B i després del Cadet A de la generació del 2004, amb jugadors com Gavi, Ilias Akhomach, Aleix Garrido o Ángel Alarcón.

Poc després va marxar a Romania al cos tècnic del Viitorul, i va tornar per formar part del cos tècnic del Barça femení.

El destí de Giráldez

Giráldez marxarà als Estats Units, a les Washington Spirit, a l'estiu. El tècnic gallec empren l'aventura americana amb algun dels seus col·laboradors a l'staff del Barça, com el preparador físic Andrés González i l'analista Toni Gordo. De moment qui es feia càrrec de l'equip de l'NWSL ha estat Adrián González, entrenador de l'Espanyol fins el març.

L'equip de Washington comença la temporada al març i Giráldez no s'hi incorporarà fins al 30 de juny, quan acaba temporada i contracte amb el Barça.

Anar al contingut