Laporta i Xavi, el dia de la presentació del segon com a entrenador
Laporta i Xavi, el dia de la presentació del segon com a entrenador
barça

El Barça ofereix renovar a Xavi Hernández fins a la fi del mandat de Joan Laporta

La proposta adreçada a l'agent del tècnic planteja dos anys més de contracte, fins al juny del 2026

Redacció Esport3Actualitzat

"Jo estaria tota la vida al Barça, és casa meva, però depèn dels resultats. Primer els resultats i després ja parlarem del meu futur." Les paraules de Xavi Hernández de fa uns dies no han aturat els plans de la Direcció Esportiva del FC Barcelona, que ja hauria traslladat de forma oficial una primera proposta de renovació per dos anys més a l'agent del tècnic de Terrassa, Fernando Solanas. Els 13 punts d'avantatge a la Lliga donen serenor per encarar una negociació que no hauria de trobar obstacles.

El contracte actual de Xavi com inquilí de la banqueta blaugrana expira el juny 2024 i la intenció de Joan Laporta és lligar-lo fins al 2026, quan acaba el seu mandat com a president.

L'objectiu, exposat públicament pel màxim mandatari culer en més d'una ocasió, pot haver començat a concretar-se en la primera presa de contacte que el vicepresident Rafa Yuste i els executius Mateu Alemany i Jordi Cruyff han mantingut amb el representant de l'egarenc, com ha avançat el periodista Achraf ben Ayad.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut