Mirotic (EFE)
EUROLLIGA

El Barça obté una victòria a Kaunas (86-93) que el manté al capdamunt de l'Eurolliga

Jordi RobirosaActualitzat

Algú podria pensar que els articles sense signar arribats des de Madrid el podrien desestabilitzar. Però vet aquí que ha estat tot el contrari. Nikola Mirotic ha fet un partidàs a la difícil pista lituana: ha començat endolladíssim i ha continuat al mateix nivell. Al final 24 punts i, atenció, 12 de 12 en tirs lliures. I què dir de Higgins? 27 punts, amb 11 de consecutius entre el segon i el tercer període, quan el seu equip més el necessitava.

Zalgiris i Barcelona han jugat un magnífic partit de basquetbol. Davant de més de 15.000 persones, en el millor ambient que hi ha a tot Europa, el Barcelona ha sabut dominar el tempo del partit, però al davant, un equip teòricament inferior, ha mantingut la tensió fins el final i, de fet, no ha estat fins als darrers trenta segons que els catalans han pogut respirar tranquils.

Sis victòries en set partits en una competició tan complicada és una cosa destacable. Encara més si tenim en compte les lesions que ha patit. I encara una mica més si ens adonem que d'aquests set partits, cinc han estat fora de casa. La cosa, distingits lectors, rutlla.

Anar al contingut