Bàsquet

El Barça obre aquesta tarda la Copa del Rei de bàsquet davant el València

Els vuit millors equips de la primera volta de la Lliga Endesa tenen cita, des d'aquest dijous i fins al diumenge, per veure quin s'endurà la Copa. Entre ells hi ha el Barça, que espera sumar el seu quart títol en sis anys, i el FIATC Joventut, que aspira a endur-se una competició que va guanyar per última vegada l'any 2008.

Actualitzat

Tot a punt perquè comenci la Copa del Rei de bàsquet, a Las Palmas. El Barça, que busca recuperar el títol que va guanyar per última vegada el 2013, obre la competició mesurant les seves forces als quarts de final amb el València Basket (19.00). El duel té un clar gust de Copa, ja que també s'ha disputat en les dues últimes edicions, amb victòria per als blaugranes en tots dos casos.

El Barça compta amb els dubtes d'Edwin Jackson, que ha tingut una forta gastroenteritis, i Maciej Lampe, que es recupera d'una ruptura fibril·lar en un bessó. A més a més, tant Joan Carles Navarro com Brad Oleson no estan per fer una gran despesa física després de recuperar-se de llargues absències per lesió. Amb tot, el Barça i la seva major profunditat de banqueta esperen imposar-se a l'equip valencià, que recupera un dels seus principals efectius, Sam Van Rossom, després d'un mes d'absència.

El matx del Barça serà transmès en directe per Catalunya Ràdio, com tots els partits amb presència catalana que es juguin a la Copa de Las Palmas. El canal Esport3 transmet la segona semifinal d'aquest dijous, que juguen Unicaja i Bilbao Basket (21.30).  

La Penya, contra l'amfitrió

El FIATC Joventut, de la seva banda, jugarà el seu partit de quarts de final aquest divendres (21.30 h.) contra l'amfitrió, el Gran Canaria d'Aíto García Reneses. El partit de la Penya serà transmès en directe per Esport3, que connectarà un quart d'hora abans que comenci el partit.

El programa de la Copa del Rei:

Quarts de final:

1.- Barça-València Basket (avui, 19.00, Catalunya Ràdio)

2.- Unicaja-Bilbao Basket (avui, 21.30, Esport3)

3.- Reial Madrid-CAI Saragossa (demà, 19.00)

4.- FIATC Joventut-Gran Canària (21.30, Esport 3 i Cat. Ràdio)

Semifinals:

Vencedor 1-Vencedor 2 (dissabte, 19.00, per Cat. Ràdio, si juga el Barça)

Vencedor 3-Vencedor 4 (dissabte, 21.30, Esport3; per Cat. Ràdio, si juga la Penya)

Final:

Diumenge (19.00; per TV3 i Cat. Ràdio, si juguen el Barça i/o la Penya; per Esport3, si no juguen ni el Barça ni la Penya)

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut