Victòria amb remuntada del Barça al Palau contra el Betis
El Barça s'ha sobreposat a un partit costerut i s'ha emportat una treballada victòria (@FCBfutbolsala)
Futbol-sala

Victòria amb remuntada del Barça al Palau contra el Betis (6-3)

El Barça sap sobreposar-se a una situació complicada després del fracàs europeu, amb baixes importants com la de Ferrao, i amb un partit que se li havia complicat després de l'1-2 amb què s'ha arribat al descans

El Betis ha començat sorprenent el líder al Palau, en un partit intens però imprecís, amb molts errors dels blaugranes, que encara no s'han acabat de recuperar del cop moral que va suposar l'eliminació europea ni les lesions de Ferrao, Pito i Antonio.

Tot i això, el conjunt blaugrana no ha parat de posar a prova gairebé constantment el porter visitant, Raúl Sánchez.

Dyego ha marcat un gol als tres minuts, però el Barça s'ha embussat davant un Betis molt ordenat que ha aprofitat les pèrdues de pilota blaugranes per remuntar, amb gols de Charly i Aitor Blanco. El Barça ha marxat al descans perdent 1-2.

Ja al segon temps, el Barça ha empatat a 2, però l'alegria li ha durat ben poc, amb l'arribada gairebé immediata del tercer gol del Betis. El Barça ha tornat a empatar mitjançant Matheus, amb una jugada col·lectiva blaugrana que posava el 3-3 al marcador. Quan quedaven 10 minuts per al final, Dyego ha posat el Barça al davant amb un gran gol (4-3). El conjunt blaugrana ha aconseguit capgirar un partit que se li havia posat molt complicat.

A partir d'aquest moment, el Barça s'ha anat trobant millor i ha arribat el cinquè gol blaugrana amb una jugada de Dyego, l'MVP del partit, que ha culminat Adolfo. De les botes d'Adolfo també ha sortit el 6-3 amb què el Barça ha consumat la remuntada.

El Barça es consolida així en el liderat amb aquesta treballada victòria, i es distancia dels seus perseguidors immediats.