Handbol

El Barça, obligat a puntuar a Almeria per proclamar-se campió de la Lliga Asobal

El Barça d'handbol confia a proclamar-se campió de la Lliga Asobal aquest cap de setmana, a Almeria, en una última jornada que promet emocions fortes, ja que el títol es juga també en una altra pista. El Ciudad Real i el Portland també tenen opcions de proclamar-se campions si el Barcelona perd. Els blaugranes tenen el dubte de Peric, que es va lesionar ahir al migdia.

Actualitzat

Un cop acabat l'entrenament d'ahir, el porter del Barcelona d'handbol Dejan Peric es va lesionar, un entrebanc d'última hora per a un equip que arriba al final de la temporada esgotat. L'esquinç, però, no li ha d'impedir jugar a Almeria, on els blaugranes estan obligats a puntuar per proclamar-se campions de Lliga. En canvi, el llançador Jepessen és baixa segura.

El Ciudad Real i el Portland també tenen opcions de proclamar-se campions si el Barcelona perd a Almeria. Íker Romero dóna per fet que els andalusos aniran primats, però no li sembla malament.

Per si de cas, des de Ciudad Real ja han dit que si el Barcelona guanya la Lliga serà gràcies als àrbitres. Després de l'últim entrenament de la temporada, l'equip ha dinat al Palau Blaugrana i d'aquí a uns minuts sortirà cap a Almeria amb el convenciment de tornar avui a la mitjanit amb la Lliga.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut