Memphis lamentant una ocasió fallada contra el Betis (EFE)

El Barça només ha marcat al primer temps en un dels últims nou partits

Els blaugranes no han aconseguit aquest dissabte al Camp Nou marcar cap gol en la derrota contra el Betis (0-1) i això agreuja la falta de gol que l'està penalitzant en aquest principi de curs

Agència EFEActualitzat

El conjunt blaugrana només ha marcat al primer temps en un dels últims nou partits entre Lliga i Lliga de Campions. La falta de gol en la derrota contra el Betis (0-1) agreuja la complicada situació d'aquesta temporada.

L'únic cop que el conjunt blaugrana va batre el porter rival a la primera part durant els últims nou partits ho va fer en tres ocasions. Va ser el 6 de novembre a l'Estadi de Balaídos davant el Celta de Vigo, quan el Barça se'n va anar al descans amb un 0-3 gràcies als gols d'Ansu Fati, Sergio Busquets i Memphis Depay. Els locals acabarien empatant el matx.

Aquesta va ser l'excepció d'una ratxa sorprenent en un equip gran com el Barça: Ni contra el Betis, el Vila-real, el Benfica, l'Espanyol, el Dinamo de Kíev, l'Alabès, el Rayo Vallecano i el Reial Madrid el conjunt blaugrana no va aconseguir marcar a la primera meitat.

Abde reacciona després de la derrota davant el Betis (Reuters)

En aquests mateixos nou partits, en canvi, el Barça va aconseguir set gols en total a la segona part. La falta de gol als compassos inicials ha estat una de les causes que el balanç hagi estat molt pobre, amb tres triomfs, tres empats i tres derrotes entre el final de l'etapa de Ronald Koeman a la banqueta, el període com a interí de Sergi Barjuan i l'arribada de Xavi Hernández.

Aquesta ratxa negativa no li va impedir al Barça avançar-se al marcador en cinc d'aquests nou partits (Villa-real, Espanyol, Celta, Dinamo de Kíev i Alabès). Si s'amplia el focus al global de la temporada 2021-2022, els números golejadors del Barça al primer temps milloren substancialment. Dels 25 gols que ha marcat en total fins ara el conjunt blaugrana, 12 es van aconseguir als primers 45 minuts.