Primera Divisió

El Barça no té pietat del Santa Teresa (9-0)

Les de Lluís Cortés han aconseguit la golejada més àmplia de la temporada (9-0) davant del Santa Teresa amb hat-trick de Martens, quatre gols de Jenni Hermoso, un de Mariona Caldentey i un altre d'Oshoala

Cristina Busquets RoviraActualitzat

En només tres minuts, Jenni Hermoso ha obert el marcador davant del Santa Teresa. Assistida per Aitana des de la línia de fons, la madrilenya ha marcat el primer. El segon ha estat obra de Martens, als deu minuts. La neerlandesa ha aprofitat una internada per la banda dreta de Crnogorcevic i s'ha anticipat a la defensa per batre la portera Poza, debutant sota pals amb el conjunt de Badajoz. I cinc minuts més tard, la mateixa Martens ha fet el tercer amb un xut ajustat i al 25, el quart, amb una centrada enverinada que ha significat el seu hat-trick personal. La maneta l'ha firmat Hermoso just abans d'arribar a la primera mitja hora de partit. La madrilenya només ha hagut d'empényer al fons de la porteria la centrada de Mariona Caldentey. I ella mateixa, en el 34, ha fet el sisè, el seu tercer personal, amb el qual ha superat Sonia Bermúdez com a màxima golejadora del Barça amb 124 gols. La mateixa Jenni Hermoso ha ampliat la golejada amb el sisè de les de Lluís Cortés, superant Poza amb una pilota bombada. I just abans del descans ha arribat el vuitè, de Mariona Caldentey. La rematada de la mallorquina s'ha escolat enmig de les cames de la portera rival, que ha acabat el primer temps desolada.

Però Poza en concret i el Santa Teresa en global han començat millor la segona part. La portera ha intervingut amb èxit en diversos xuts de les blaugrana que no s'han relaxat tot i el resultat tan avultat aconseguit al primer temps. En el 61, al Santa Teresa li han anul·lat un gol per fora de joc de Belén. Amb la feina feta, Lluís Cortés ha començat a reservar jugadores, com Jenni Hermoso, pensant en l'estrena a la Champions de dimecres i ha permès que Andrea Falcón tornés a jugar un any després de lesionar-se. Les blaugrana han trobat un altre gol a la segona part, el novè, gràcies a què Oshoala ha tingut la canya apunt per aprofitar un refús de Poza.

El Barça continua amb el ple de victòries a la Lliga i ja es pot centrar en el partit de setzens de la Lliga de Campions d'aquest dimecres vinent al camp del PSV.