El Barça no fitxarà Erling Haaland

El club ho ha descartat per l'alt cost i perquè la prioritat ara mateix és la renovació de Messi
Xavi Torres Actualitzat
TEMA:
Messi

Els números han dit no a Haaland. Tot i que l'auditoria encarregada per Joan Laporta encara no ha vist la llum, el president del Barça i tota l'àrea de futbol del club ja s'han convençut que, aquest estiu, l'operació de fitxar l'estrella noruega no serà possible.

El forat econòmic és tan gran que Laporta ha de prendre decisions i ara mateix renovar Leo Messi és prioritari. TV3 ja va avançar el 28 d'abril que el president del Barça i el pare del futbolista s'havien vist per primera vegada però, a hores d'ara, sense els números clars, encara no hi ha una oferta en ferm.

Aquest cap de setmana, el Borussia de Dortmund es va classificar matemàticament per jugar la pròxima edició de la Lliga de Campions i compta amb Haaland. Ara mateix, treure'l del seu club costaria uns 150 milions d'euros més el seu sou, una xifra impossible no només per al Barça, sinó per a qualsevol club europeu. L'any que ve, en canvi, Haaland té una clàusula alliberatòria de 75 M €. El Barça espera aleshores estar en condicions per portar-lo al Camp Nou.

Messi, que dissabte va acabar el partit contra el Celta completament decebut sense saludar ningú i amb el cap cot, s'haurà de conformar si es queda amb fitxatges de perfil més baix, com Eric Garcia, Memphis Depay o el Kun Agüero, futbolistes que arribaran al Barça sense cost de traspàs.

Ara mateix qui mana a can Barça no és la pilota, sinó l'euro, i, si el club vol assegurar-se la presència del jugador argentí, haurà de sacrificar altres il·lusions, com Haaland o com, per exemple, alguna o algunes vaques sagrades, com Piqué, Sergio, Sergi Roberto, Alba o Griezmann, futbolistes a qui el club demanarà que es rebaixin el sou si volen continuar de blaugrana.

 

 

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut