Futbol

El Barça no es refia de la Roma: "L'eliminatòria no està tancada"

Les jugadores blaugranes fan una crida a omplir el Camp Nou per assegurar el pas a les semifinals de la Women Champions League

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça va obtenir a l'Olímpic de Roma un 0-1 que li caldrà rematar aquest dimecres (18.45) al Camp Nou. Un bon resultat, però, que no és definitiu. La central Irene Paredes, una de les intocables a l'equip titular del Barça, reivindicava els mèrits de l'equip encara que els dos últims partits els hagi resolt amb una victòria mínima: 

"Per a molta gent sembla que el 0-1 no és un resultat suficient, però el que cal és guanyar. I venim de guanyar el clàssic aquest cap de setmana. No és fàcil anar a Roma i guanyar 1-0 i tampoc ho és quan aconseguim golejades" . 

La seva companya a l'eix central, Mapi León, insistia en la idea que el més calent és a l'aigüera:

"Això no està fet. És la Champions. En la resta de partits de la Champions, si no ha sigut un 1-0 ha sigut un 0-1. Un rebot, una decisió poc encertada o una errada es poden convertir en un gol en contra"

L'índex golejador de les blaugrana ha caigut en picat en els últims dos partits, un gol a Roma i un altre, i de penal, contra el Madrid. No és motiu de preocupació, però sí un toc d'atenció per evitar qualsevol excés de confiança. Reflexió de Mapi León:

"No estem preocupades perquè generem moltes ocasions. Només falta que ens acompanyi una mica més la sort de cara a gol. Però amb el que vam generar en el partit d'anada, no ens podem preocupar". 

Salma Paralluelo ha estat protagonista d'aquests dos gols. Va firmar el de l'Olímpic de Roma, que de moment posa l'eliminatòria de color blaugrana, i va provocar el penal en el clàssic. Ara, a l'aragonesa només li falta marcar al Camp Nou."

"Sí, tant de bo pugui marcar al Camp Nou, però si no és dimecres, qualsevol altre dia en què pugui ajudar l'equip.  L'equip està bé, el que passa que estavem molt acostumades a guanyar sempre per golejada, i això no és normal."

La Champions femenina torna al Camp Nou, i l'equip fa una crida a l'afició perquè l'estadi presenti l'aspecte de les grans ocasions, com el que es va viure en les eliminatòries de la Champions de la temporada passada, davant el Reial Madrid i el Wolfsburg

"Espero que la gent s'animi a venir. A l'Olímpic de Roma, les italianes van volar amb el suport de 40.ooo seguidors. I nosaltres ho agraïm força. Que la gent t'animi, t'ajuda molt".  


 
 


 

 


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut