Oshoala ha fet un altre "hat-trick" i ja porta 17 gols a la Lliga (@FCBfemeni)
Futbol - Lliga F

El Barça no es cansa de golejar, ara al Betis (7-0)

Oshoala ha fet un hat-trick i Keira Walsh s'ha estrenat com a blaugrana, després de l'últim gol que va fer, el novembre del 2021, amb el Manchester City.

Imma PedemonteActualitzat

El FC Barcelona de Jonatan Giráldez ha sumat una victòria més, en la divuitena jornada de la Lliga F. Al Johan Cruyff, les blaugranes s'han desfet del Betis, tretzè classificat, per 7 a 0, en una nova demostració de la seva superioritat i on el Betis ha intentat resistir al màxim sense aconseguir-ho. És la victòria consecutiva número 53 de les blaugranes..

• Primer gol blaugrana. Abans del quart d'hora de joc, Geyse Ferrerira ha aprofitat una gran centrada de Mapi León per superar Malena Mieres. 1-0 pel Barça.
  • L'energia de Rolfö. Immediatament després del gol, Fridolina Rolfö ha enviat un xut a la part exterior del pal de la porteria del Betis.
  • Més oportunitats del Barça. Lucy Bronze, Claudia Pina i, sobretot, Mapi León, haurien pogut augmentar el compte golejador blaugrana. La falta que ha tret León ha sortit ben a prop del costat esquerre de la porteria defensada per Mieres.
  • 2-0 de Keira Walsh. Primer gol com a blaugrana de la britànica, que no marcava des del 7 de novembre de 2021 amb el Manchester City. Walsh ha aprofitat per rematar després d'una jugada embolicada en què diverses blaugranes han volgut arribar a la pilota i en què la defensa bètica no ha estat prou intensa.
  • El Betis, impedint la golejada. Han estat uns primers 45 minuts en què l'equip andalús no ha tingut opcions ofensives i el seu gran objectiu ha estat no encaixar un cabàs de gols.
  • 3-0 en el minut 48. Als tres minuts del segon temps, Claudia Pina ha protagonitzat una acció individual i el seu una contra una amb Malena Mieres ha donat els seus fruits.
  • Oshoala: entrar i marcar. La nigeriana, que ha entrat al terreny de joc en el minut 59- juntament amb Patri Guijarro i Mariona Caldentey- només ha trigat dos minuts a fer el 4 a 0. Rolfö l'ha vist lliure de marca i li ha regalat. Aquesta temporada s'està veient l'Oshoala més inspirada.
  • I Mariona també: 5-0.  Caldentey, acabada d'entrar a la gespa, tampoc s'ha estat de marcar. Centrada d'Oshoala, Claudia Pina que ha donat la volta per protegir la pilota i Mariona ha afusellat.
  • Doblet per Oshoala. La nigeriana del Barça ha fet el segon. Un cop més, Rolfö li ha fet una passada sensacional, veient-la lliure de marca, i Oshoala l'ha fet entrar, tocant el travesser per dins. 6 a 0, en el minut 77, i setze gols d'Oshoala en lliga, 21 en el total de competicions.
  • Hat-trick d'Oshoala, que torna a aspirar al pichichi. Asisat ha fet el tercer del seu compte particular. 7 a 0 en el minut 92, i ja disset gols en lliga, compartint el lideratge de la llista de màximes anotadores.