Dika Mem ha anotat nou gols i ha estat un maldecap per a la defensa del Granollers (@FCBHandbol)
Handbol

El Barça no dona opcions al Granollers (27-41)

El derbi cau del costat dels de Xavi Pascual, que han sumat una nova victòria a la Lliga Asobal i mantenen la imbatibilitat: 13 de 13

Josep CochActualitzat

El Barça ha sumat una nova victòria a la Lliga Asobal, aquesta a la pista del Granollers en el derbi català, un derbi que els vallesans no guanyen a casa des del 2006. Els dos equips venien de moments molt diferents. Els vallesans feia dues setmanes que no jugaven a causa de la Covid-19; el Barça, tot el contrari, ja que venien de jugar 5 partits en 16 dies. L'últim partit dels blaugranes l'havien jugat davant del Kiel feia un dia i mig.

El partit ha començat força igualat fins al minut 10, a què s'ha arribat amb empat a sis gols. A partir d'aleshores, el Barça ha premut l'accelerador i  l'encert de Dika Mem des de més enllà dels 9 metres ha fet que, de mica en mica, les diferències s'anessin ampliant. A més de Mem, el Barça també ha trobat un N'Guessan en estat de gràcia -entre tots dos han sumat nou gols en aquesta primera meitat- i ha arribat a tenir cinc gols de marge en el minut 19 (11-16). Les aturades de Pérez de Vargas han fet la resta. Després d'un inici dubitatiu, el porter blaugrana ha encadenat tot un seguit d'aturades en els darrers deu minuts que han significat que els de Xavi Pascual hagin pogut mantenir i, fins i tot ampliar, el marge fins als set gols. Un "fly" d'Ariño a la darrera jugada del Barça a la primera meitat i una aturada més de Pérez de Vargas han deixat el marcador de 16-23 al final del primer temps.

A la represa ha continuat la mateixa tònica amb un encertat Dika Mem en el llançament -9 de 13 al final del partit-, ben acompanyat per l'extrem Àlex Pascual i de N'Guessan , que han acabat el partit amb sis gols cadascun. El Granollers ho ha intentat, però davant s'han trobat un mur en forma de defensa i un més que encertat Pérez de Vargas que ha continuat millorant el seu percentatge d'aturades en el segon període. Així les coses, la diferència s'ha anat incrementant de mica en mica fins arribar als 16 gols de marge (23-39) després d'un gol de N'Guessan. L'encert de Salinas en els minuts finals -el jugador vallesà ha anotat sis gols- ha maquillat una mica el resultat fins al 27-41 final.