L'operació que va portar Marcos Alonso a Barcelona, una de les investigades
L'operació que va portar Marcos Alonso a Barcelona, una de les investigades
barça

El Barça no detecta incompliments en la presumpta participació d'un fill de Laporta en fitxatges

El club blaugrana ha obert una investigació en relació amb el paper d'intermediari de Guillem Laporta a través de la seva empresa

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona "no ha pogut acreditar cap incompliment de la normativa interna" del club en el paper d'intermediari que un dels fills del president Joan Laporta, Guillem, hauria pogut exercir en algunes operacions de mercat, segons una informació explicada al "Què t'hi jugues" de la SER. Unes intermediacions que s'haurien fet a través de la seva empresa Top Level Football 77 SL.

Després de mantenir una sèrie d'entrevistes tant amb les persones afectades com amb altres membres de les àrees de Futbol i Finances del club, l'àrea de Compliance de l'entitat conclou que "en cap cas" Guillem Laporta "ha participat en les operacions d'intermediació per als traspassos o cessions relatius a les operacions d'Alonso, Lenglet i Dest". En el comunicat detalla que, en conseqüència, tampoc veu rastre d'incompatibilitats, conflicte d'interessos i autocontractació en els directius blaugranes.

Les conclusions de l'informe es desgranen en aquests fragments:

El director de Futbol, el Sr. Mateu Alemany, manifesta que el Sr. Guillem Laporta mai ha participat a cap reunió o negociació en cap de les operacions Alonso-Lenglet-Dest, ni en cap altra, i que els responsables i treballadors de l'àrea coneixen indubtablement la normativa interna del club, així com la legislació vigent en matèria de conflicte d'interessos i autocontractació.

Del resultat d'aquestes accions es pot constatar que no s'ha efectuat mai cap pagament a Top Level Football 77 S.L. (empresa de representació de Guillem Laporta), i que tampoc existeix cap registre de relació entre el club i Top Level Football 77 SL. dins els sistemes del FC Barcelona. És a dir, es pot afirmar que no s'ha realitzat cap operació entre el Club i aquesta societat.

El Sr. Guillem Laporta no pot participar en cap operació professional amb jugadors del club, respectant els estatuts del FC Barcelona, el codi ètic, la resta de normativa interna i la legislació vigent.

Anar al contingut