Barça

El Barça no contempla la possibilitat de deixar de jugar a la lliga espanyola

El portaveu de la junta directiva, Josep Vives, ha assegurat que el club blaugrana no té previst deixar de jugar a la lliga espanyola en el cas d'una hipotètica independència de Catalunya

Actualitzat

El FC Barcelona no contempla la possibilitat de quedar fora de la Lliga espanyola, en el cas d'una hipotètica independència de Catalunya, tal com va advertir fa uns dies el president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Javier Tebas, segons ha comentat el portaveu de l'entitat blaugrana Josep Vives.  

"Si això avança, els clubs catalans no podran jugar a la Lliga espanyola. Jo no entenc Espanya sense Catalunya i per a mi Catalunya és Espanya", va dir recentment Tebas, referent al futur polític de Catalunya. "El club no contempla aquest escenari. Simplement volem guanyar la Lliga Espanyola, estem competint per guanyar-la, com també la Champions", ha comentat Vives.
 
El portaveu del club blaugrana ha assegurat que el Barça no parla de política. "No hem de debatre amb ell (amb Tebas) de política, sinó de futbol, de com millorar la competició, de com ser més competitius, d'això si. No anem a debatre de política", ha insistit.
 
Vives ha recordat que la marca Barça, segons el rànquing de la revista Forbes, és la segona amb més valor en borsa després del Manchester United, que sí que cotitza a la borsa. "La nostra marca és cobejada a tot el món. A qui més hauria d'agradar que això passi hauria de ser a la LFP", ha comentat.

Pressupost aprovat amb ingressos rècord

Vives també ha comparegut en roda de premsa per anunciar els últims acords de la junta directiva. Els més destacats són l'aprovació del pressupost de la temporada 2017-18 i la data límit que té Agustí Benedito per recollir firmes pel vot de censura. "La Junta ha aprovat el pressupost de la temporada 2017-18 que reflecteix una previsió d'ingressos rècord de 897 milions d'euros", ha confirmat Vives en la seva compareixença.

D'altra banda, el Barça manté que els dissabtes són dies hàbils i ha confirmat que Agustí Benedito té fins al 27 de setembre per recollir i entregar les signatures per iniciar el procés del vot de censura. "La Junta ha decidit prendre la interpretació més àmplia en relació al còmput del termini dels 14 dies hàbils en el vot de censura. L'últim dia per presentar les signatures per impulsar el vot de censura serà el 27 de setembre del 2017 a les 23.30 hores", ha ratificat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut