Neymar jugant amb la selecció brasilera en una imatge recent (Reuters)
Barça

El Barça no contempla fitxar Neymar

Fonts del club consultades per TV3 qualifiquen de "fum" totes les especulacions al voltant del brasiler i veuen impossible el seu retorn al Camp Nou

Francesc LatorreActualitzat

A dia d'avui, Neymar no és una opció per al Futbol Club Barcelona. En els últims mesos, hi ha hagut diverses aproximacions des de l'entorn del jugador per sondejar la viabilitat d'una possible tornada al Camp Nou.

Les últimes declaracions del president del PSG, Nasser al-Khelaïfi, obrint-li la porta de sortida del club, no han fet altra cosa que alimentar les especulacions al voltant d'aquesta opció. Des del Barça, però, s'assegura que ara mateix el nom de Neymar no està sobre la taula com una opció de fitxatge per a la temporada que ve.

La manera com va sortir del Barça, la batalla judicial encara pendent entre el club i jugador, les lesions que ha patit en els últims mesos i els problemes del brasiler fora dels terrenys de joc són factors que explicarien el posicionament del club blaugrana. A tot això, s'hi ha d'afegir l'altíssim cost econòmic que tindria una operació com aquesta.

En aquest sentit, la prioritat per reforçar l'atac de l'equip continua sent Antoine Griezmann, que ja suposarà –quan es faci efectiva- una inversió de 120 milions d'euros.  

 

ARXIVAT A:
NeymarGriezmann
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut