El Barça no es planteja la cessió de Trincao, a la fotografia, ni la de Pedri (EFE)
Barça

El Barça no contempla desprendre's de Pedri ni de Trincâo en cap cas

Tot i les informacions en aquest sentit, des del club asseguren que compten amb el portuguès i el canari com a jugadors del primer equip. Sí que es planteja la cessió per jugadors com Monchu, Miranda o Oriol Busquets

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ja va anunciar, en una entrevista a BeIn Sports, que el Barça no revendria Francisco Trincâo tot i les propostes que, segons diverses informacions periodístiques, han arribat pel futbolista portuguès. Al club, a més, han reblat les paraules del seu màxim responsable: ni tan sols contemplen que Trincâo i una altra de les noves incorporacions, el jove mitja punta canari Pedri, es foguegin en un altre equip la temporada que ve. El Barça compta amb Pedri i Trincâo com a jugadors del primer equip i, per tant, no se'n planteja ni tan sols la cessió. El conjunt blaugrana va pagar 31 milions pel portuguès i 5 milions per l'espanyol.

Més opcions de sortir cedits tenen futbolistes que han finalitzat el seu cicle al Barça B o que aquesta temporada han jugat, ja, a préstec en altres equips. Un ascens del Barça B a Segona A hauria suposat una bona alternativa per a ells, ja que els hauria possibilitat tenir minuts en una lliga competitiva i participar en la dinàmica del primer equip sempre que calgués, però aquesta opció s'ha frustrat. D'aquesta manera, el club planteja la cessió per jugadors com Monchu (tot i algunes informacions que el situaven, traspassat, al Sassuolo), Juan Miranda (que ha estat cedit al Schalke 04 aquesta temporada) i Oriol Busquets (al Twente). Amb tot, caldrà parlar-ne amb els jugadors. En el cas de Busquets, per exemple, el guixolenc sempre ha expressat el seu desig de completar la pretemporada amb el primer equip i batallar per fer-se un lloc a la primera plantilla, i s'oposa frontalment a qualsevol operació que li obri la porta a marxar definitivament del Barça. La setmana que ve, coincidint amb la tornada a la feina dels jugadors que han estat cedits, s'han de produir els corresponents contactes.

Anar al contingut