Barça

El Barça negocia un amistós contra la selecció de Guinea Equatorial

Actualitzat

El Barça ha negociat amb Teodoro Obiang per jugar un partit amistós a Guinea Equatorial contra la selecció del país. Unes negociacions que venen de mesos enrere, però que es van intensificar fa unes setmanes amb una trobada amb el president Obiang i diversos representants del Barça. Cara a cara.

A Guinea donen per fer que el partit es jugarà d'aquí a 3 setmanes, en l'aturada de seleccions. Tant és així que la Federació ha contactat per escrit amb els seus jugadors per convocar-los a jugar un amistós contra el FC Barcelona en l'aturada del 7 al 14 d'octubre. El Barça nega categòricament que el partit es pugui disputar en aquesta data, però admet que estan oberts a plantejar-lo de cara a la pròxima pretemporada o durant el curs actual si el calendari i la planificació esportiva ho permeten.

A Guinea però, la mateixa Federació ha assegurat aquest divendres a "El club de la mitjanit" que "no es pot descartar que el partit es disputi" i altres fonts diuen que el preu per dur el Barça a Guinea Equatorial superarà els 6 milions d'euros. Les negociacions, assegura la federació africana, són directament entre el Barça i el president del govern del país.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut