Jeison Murillo, en una imatge d'arxiu (valenciacf.com)
Barça

El Barça negocia la cessió de Jeison Murillo per reforçar l'eix de la defensa

El central colombià, que no juga al València, pot ser la solució d'emergència per cobrir les baixes per lesió d'Umtiti i Vermaelen

Actualitzat

El colombià Jeison Murillo podria ser la incorporació d'emergència del Barça per reforçar l'eix de la defensa, debilitat per les baixes per lesió d'Umtiti i Vermaelen. El València, club propietari del jugador, ha confirmat que les negociacions estan en marxa per a la cessió del central sud-americà al Barça. Murillo no entra als plans de Marcelino i el club blaugrana pagaria una compensació econòmica per tenir-lo fins al juny.

Murillo, de 26 anys i 1,82, es va fer un nom al Cadis (2a B), al Las Palmas (2a A) i al Granada (1a) fins a despertar l'interès de l'Inter de Milà. Després de dues temporades com a titular a la Serie A, el València el contracta el 2017 amb una cessió amb compra obligatòria de 12 milions d'euros que fa efectiva aquest estiu passat.

A València, després d'una temporada jugant com a alternativa als titulars, cau en desgràcia per a Marcelino, que confia abans amb la parella Gabriel Paulista-Ezequiel Garay com a eix defensiu titular, i que com a alternatives prefereix Rubén Vezo i Mouctar Diakhaby abans que ell. Aquesta temporada, Murillo només ha jugat un partit.  

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut