El lateral esquerre de l'Sporting de Gijón, José Ángel Valdés
El lateral esquerre de l'Sporting de Gijón, José Ángel Valdés
Barça

El Barça negocia amb l'Sporting de Gijón la incorporació de José Ángel Valdés, un lateral esquerre de 21 anys

El Barça podria tancar en breu el primer reforç de cara a la temporada que ve. En breu es podria fer oficial el fitxatge del lateral esquerre de l'Sporting de Gijón, José Ángel Valdés. Ja feia temps que Guardiola tenia interès a incorporar aquest jove de 21 anys a la disciplina blaugrana. No han transcendit els números del fitxatge, però s'especula que la seva arribada també serviria perquè un dels joves del filial -Bartra, Fontàs o Muniesa- es pogués exercitar en un equip de Primera com ara l'Sporting de Gijón. El club blaugrana ja ha dit, però, que no es comunicarà res fins després de la gran final de la Champions.

Actualitzat
L'operació, que estava prevista que es tanqués avui mateix, s'ha posposat fins després de la final de la Lliga de Campions, que es jugarà dissabte que ve, 28 de maig, a petició del club català. En tot cas, la base de l'acord es podria haver arribat ja amb un traspàs xifrat al voltant dels quatre milions d'euros i la possibilitat que algun dels joves jugadors del filial blaugrana fos inclòs en l'operació, bé com cedit o amb un traspàs amb opció de recompra.

També podria ser inclòs en l'operació el central Alberto Botía, defensa barcelonista cedit a l'Sporting al juny del 2009 i pel qual el Barcelona té una opció de recompra. Inicialment estava previst que viatgessin avui a Barcelona tant el president del club asturià, Manuel Vega Arango, com el director general del Sporting, Alfredo García Amado, per tancar definitivament l'acord.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut