Pjanic ha fallat un penal contra el Cornellà EFE/ Enric Fontcuberta.
Barça

El Barça té un problema des dels 11 metres

El Barça ha fallat els últims quatre penals en joc i en total només ha marcat 10 de les 17 últimes penes màximes que ha xutat

David CarballoActualitzat

El Barça s'està mostrant com un equip molt poc efectiu des del punt de penal aquesta temporada. Sense comptar la tanda de penals contra la Reial Societat a la semifinal de la Supercopa, el conjunt de Ronald Koeman ha fallat 5 de les 12 penes màximes que ha xutat fins ara entre totes les competicions.

A la Copa, la mala punteria dels blaugranes des dels 11 metres s'ha repetit i contra el Cornellà. Primer, Pjanic, i, després, Dembélé han fallat els seus respectius llançaments, els dos aturats pel porter local Ramon Juan, que s'ha convertit en el primer porter de la història que atura dos penals al Barça en un mateix partit

Aquests dos penals converteixen en tot un drama els tirs des dels onze metres aquesta temporada. Dels 12 que han tingut, els blaugranes només n'han transformat 7. Uns números preocupants en la Lliga, on han fallat Messi, Braithwaite i Griezmann. El davanter francès fa temps que va renunciar a repetir. Si ningú hi posa remei l'efecte dòmino pot acabar sent letal pels interessos del Barça.

 

 

Segons dades de La Tdt de Catalunya Ràdio, el Barça ha errat els últims quatre penals en joc i en total només ha marcat 10 de les 17 penes màximes. Unes estadístiques molt dolentes per a un equip de primer nivell mundial i que aspira a guanyar algun títol aquesta temporada.

Anar al contingut