Arthur Melo (EFE)
Barça

El Barça nega l'entrada d'Arthur Melo al Camp Nou per no tenir el resultat del PCR de la UEFA

El brasiler volia veure el partit davant del Nàpols des de l'Estadi, però el club no l'ha deixat entrar per seguretat i l'ha enviat a casa

Redacció Esport3 Actualitzat

El jugador brasiler Arthur Melo ha arribat aquesta tarda al Camp Nou amb la intenció de veure el partit davant el Nàpols des de l'Estadi. El club, però, li ha negat l'entrada per tres motius i ha haut de tornar a casa. El primer motiu, per no haver passat el test PCR de la UEFA com la resta de la plantilla.  La normativa de la UEFA és molt estricta en aquesta pandèmia, motiu pel qual el club ha enviat Arthur a casa seva. No servei el test privat que es va fer pel seu compte tal com li exigia el Barça. De fet, el club blaugrana assegura que ni tan sols ha vist el resultat d'aquest test.

El segon motiu pel qual el Barça no ha deixat accedir a Arthur a l'interior del Camp Nou és perquè no estava en el llista del personal autoritzat que el Barça havia declarat que accediria a l'Estadi. La tercera raó que fins que Arthur no parli amb Abidal, el brasiler "no estarà en dinàmica d'equip", segons assegura el club.

 

El jugador va tornar ahir divendres a Barcelona després de dues setmanes al Brasil, un dels països més perjudicats per la Covid-19.

 

Després de declarar-se en rebel·lia, Arthur Melo, que té contracte amb el Barça fins l'1 de setembre. El jugador brasiler s'ha de reunir pròximament amb el director tècnic de l'FC Barcelona, Eric Abidal.

 

 

 

Anar al contingut