El trident blaugrana celebra la victòria contra el Sevilla (Reuters)
Barça

El Barça necessita sumar els tres punts a Màlaga per continuar lluitant pel títol de Lliga

Els de Luis Enrique, que jugaran després que el Madrid afronti el seu derbi particular amb l'Atlètic, són conscients de la importància dels tres punts per intentar aguantar el pols amb els de Zidane pel títol de Lliga. El tècnic asturià ja ho va deixar en roda de premsa

Actualitzat

El FC Barcelona es juga a Màlaga aquest vespre (20.45) un nou capítol del pols amb el Reial Madrid pel títol de Lliga. Els blaugranes, que acumulen tres victòries consecutives a la Lliga, arriben a La Rosaleda per lluitar contra un Màlaga amb la moral alta després d'aconseguir una important victòria contra l'Sporting.

En l'expedició blaugrana, les absències més destacades són les de Piqué i Rakitic, sancionats amb un partit arran de les targetes que van veure contra el Sevilla. Tampoc hi seran els lesionats Vidal, Turan i Rafinha. Al brasiler el van operar aquest divendres del genoll i la cosa és més greu del que es pensava, amb quatre mesos de baixa i la temporada acabada. Carles Aleñà i Àlex Carbonell, del filial, són les dues novetats del filial a la convocatòria blaugrana.

El Màlaga, que ha canviat de tècnic dues vegades, ja va demostrar a la primera volta que pot donar guerra. En el partit d'anada, els andalusos van arrencar punts als de Luis Enrique, amb un 0-0 al Camp Nou. Ja han passat per la banqueta del Màlaga Juande Ramos, el Gato Romero i finalment Michel, que va veure com els seus deixebles aconseguien dimecres al camp de l'Sporting de Gijón un triomf clau per allunyar-se del descens (0-1).

Els culers arriben a La Rosaleda després d'una important victòria a Sevilla i després del partit de Lliga tenen una nova cita important, dimarts contra la Juve, en l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut