El Camp Nou, en una imatge d'arxiu d'un partit a porta tancada
Barça

El Barça-Nàpols de Champions es jugarà a porta tancada com a mesura preventiva del coronavirus

Actualitzat

Ja és oficial. El partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions entre el Barça i el Nàpols es disputarà a porta tancada com a mesura preventiva per evitar el contagi del coronavirus.

Aquest dimarts, a primera hora del matí, s'ha pres aquesta decisió en una reunió celebrada a la seu del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i que ha comptat amb la presència de representants de la Secretaria General de l'Esport, la Conselleria de Salut, la d'Interior i el Barça. Gerard Figueras, secretari general de l'Esport, ha resumit el resultat de la reunió: 

"La Generalitat de Catalunya ha recomanat al FC Barcelona que el partit es jugui a porta tancada. Aquesta és una decisió que s'ha pres amb criteris estrictament sanitaris i que el club ha assumit d'immediat per responsabilitat." 

L'afectació del coronavirus en el món de l'esport s'està convertint en una autèntica allau, i és que el degoteig de cancel·lacions, ajornaments o la celebració de la competició a porta tancada és una constant que no para de créixer des de les últimes setmanes.

El GP de la Xina de Fórmula 1 va ser dels primers esdeveniments esportius suspesos, a mitjans de febrer. Des de llavors, la lliga francesa de futbol, la lliga italiana, les primeres curses del Mundial de MotoGP, diversos partits de la Lliga de Campions de futbol, l'Eurolliga de bàsquet i moltes altres competicions s'han vist afectades per les mesures de prevenció a escala mundial del coronavirus.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut