Josep Maria Bartomeu ha mostrat el seu condol per la mort de Núñez en un missatge al seu compte de Twitter (@jmbartomeu)
Barça

El Barça mostra el seu condol per la mort de l'expresident Josep Lluís Núñez

El club blaugrana ha lamentat la pèrdua d'una "figura clau en la història contemporània del club" i l'actual president, Josep Maria Bartomeu, ha transmès un missatge de condol i de record per la "pèrdua d'un gran barcelonista que va canviar la fesomia del nostre club"

Actualitzat
El FC Barcelona ha mostrat el seu condol per la mort de Josep Lluís Núñez, expresident del club blaugrana durant 22 anys. El compte oficial de Twitter ha penjat un missatge lamentant la pèrdua d'una "figura clau en la història contemporània del club" i ha posat un llaç negre a l'escut.

L'expresident del Barça Joan Laporta, que va presentar una moció de censura contra Josep Lluís Núñez el 1998 com a líder de la plataforma "L'Elefant Blau", també ha penjat un breu missatge de condol a través de les xarxes socials.

Les Penyes del Barça mostren el seu profund condol

La Confederació Mundial de Penyes també ha expressat en un comunicat el seu profund condol per la mort de l'expresident del Barça entre el 1978 i el 2000. L'organisme ha volgut agrair el compromís de Núñez amb el FC Barcelona i especialment amb les penyes i s'uneix en aquests difícils moments a la seva família, els seus amics i els aficionats i penyistes del club blaugrana.

ARXIVAT A:
Josep LLuís Nuñez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut