Futbol sala

El Barça Mobicat derrota l'MRA Navarra i se situa segon de forma provisional (4-2)

El FC Barcelona Mobicat ha derrotat l'MRA Navarra en el partit corresponent a la novena jornada de la lliga de futbol sala. Els homes de Marc Carmona s'han imposat per 4-2 al conjunt navarrès, en un partit que ha estat més complicat del que reflecteix el marcador i se situen de forma provisional en la segona posició de la classificació. Saad, Fernandao, Juan Carlos López i Jordi Sánchez han estat els golejadors de l'equip blaugrana.

De fet, el Navarra, que és a la part baixa de la classificació, s'ha avançat amb un gol de Joel en el minut 6. Però Saad ha empatat i Fernandao, abans que s'arribés al descans, ha capgirat el marcador. A la mitja part, s'hi ha arribat amb 2-1 per al Barça. En el segon temps, el blaugrana Chico s'ha fet un gol en pròpia porta, que significava l'empat a dos. A partir d'aquí, dos gols de Juan Carlos López i Jordi Sánchez, en els últims minuts, han donat la tranquil·litat al Barça, que, amb 17 punts, ocupa la segona posició provisional a la taula.