Les jugadores blaugranes celebrant un dels gols
Les jugadores blaugranes celebrant un dels gols (EFE)
Barça

El Barça mana al Metropolitano i s'imposa a l'Atlètic de Madrid (1-6)

Davant de més de 24.000 espectadors, el femení blaugrana suma la desena victòria en deu jornades i manté un còmode liderat

Jordi FargasActualitzat

L'equip de Jonatan Giráldez visitava un Atlètic de Madrid que havia obert les portes de l'estadi Metropolitano buscant més suport des de la graderia. Set punts separaven els dos equips en la classificació, i les madrilenyes volien retallar aquesta diferència. Però quan només s'havien jugat tres minuts Crnogorcevic ha buscat l'espai i ha rematat una assistència perfecta de Patri Guijarro.

Podia semblar que les blaugranes ho tindrien fàcil, però per uns moments no ha estat així. En el minut 23, una caiguda d'Ajibade davant Patri Guijarro ha estat considerada penal per Zulema González González, l'encarregada de xiular l'enfrontament. Leicy Santos, enganyant Sandra Paños, ha fet pujar l'un a un al marcador.

Per uns moments ha semblat que les madrilenyes podrien fer més mal a les líders de la classificació, però quan quedaven deu minuts per al descans, Mapi León, amb un magistral llançament de falta, ha anotat l'un a dos que tornava a donar avantatge a les blaugranes.

La segona part ha començat com la primera: amb un gol visitant. En aquest cas, en una jugada d'estratègia. Un servei de córner de Mapi León que ha rematat amb el cap, llançant-se en planxa, Lucy Bronze. Un a tres al minut 50, i tot dat i beneït. Les madrilenyes han abaixat els braços, i en el 72 ha arribat l'un a quatre. L'autora ha estat Salma Paralluelo a passada de Mariona Caldentey.

Precisament, Salma havia estat notícia al començament del partit, ja que estava previst que fos titular i ha saltat de l'onze després de l'escalfament, cosa que ha fet pensar en una possible lesió. La mateixa Salma ha fet l'un a cinc quatre minuts més tard, quan ha aprofitat el refús de Lola Gallardo a un penal llançat per Mariona Caldentey. Sense deixar respirar la defensa local, Ingrid Engen ha fet l'un a sis aprofitant un altre refús de la portera madrilenya.

Aquests tres gols en deu minuts han enfonsat totalment l'equip entrenat per Óscar Fernández, que ja pràcticament no ha passat del mig del camp. Encara que costi de creure, si el Barça només ha fet sis gols ha estat gràcies a la portera local. Lola Gallardo ha impedit que la golejada fos encara més àmplia.

Anar al contingut