(@FCBarcelona)
Barça

El Barça, líder a Twitter

Actualitzat

El FC Barcelona és l'entitat esportiva més mencionada a la xarxa social Twitter durant tot el 2019. El Barça ocupa la primera posició, al davant del Reial Madrid, el Manchester United, el Liverpool i el PSG, i de les franquícies nord-americanes de l'NBA i NFL.

Com cada any, Twitter fa balanç de l'activitat i la conversa que es genera en aquesta xarxa social. En el cas de les entitats esportives d'arreu del món, el club blaugrana ha estat el líder indiscutible, si comptem les vegades que s'ha citat el seu nom, el nom d'usuari (@fcbarcelona) o les paraules clau relacionades, entre l'1 de gener i el 15 de novembre. 

Leo Messi, que no té compte oficial a Twitter, és el segon esportista masculí més mencionat el 2019, i supera Cristiano Ronaldo, Lebron James, Kawhi Leonard i Kobe Bryant. Només Neymar Jr està al davant de l'astre argentí en aquesta classificació.

Actualment, el Barça, que disposa de nou comptes de Twitter diferents segons l'idioma emprat en les comunicacions, és l'entitat que té més seguidors en aquesta xarxa social, amb un total de 57 milions.

Anar al contingut