Jules Koundé, l'últim fitxatge del Barça, envoltat de Rafa Yuste, Joan Laporta, Mateu Alemany i Jordi Cruyff (EFE)
Barça

El Barça, l'equip que més ha gastat en fitxatges fins ara

L'ambiciosa política de reforços del club blaugrana i l'activació de les palanques el fa destacar davant d'entitats com Bayern de Munic o Arsenal

Xavi LemusActualitzat

Aquest estiu està sent ben mogut a l'àrea esportiva del Barça. Mateu Alemany viu pendent del telèfon per anar tancant operacions. Això ha permès fitxar i presentar jugadors com Kessie, Christensen, Raphinha, Lewandowski i Koundé. L'activació de les palanques ha permès al club disposar d'un pressupost de 200 milions d'euros per reforçar la plantilla, una quantitat que encara no han esgotat però que sí que els ha permès situar-se com a líders en el mercat europeu de fitxatges.

El rànquing d'inversió en fitxatges aquest estiu

Així, el Barça és el club que més ha invertit, de moment, amb 153 milions d'euros. Darrere se situa el Bayern, amb 137,5. El tercer lloc és per a l'Arsenal, amb 132 milions. La quarta posició seria per al City de Pep Guardiola, amb 108. Més enrere quedarien el PSG, amb 91,5, situat a la novena posició, i el Reial Madrid, quinzè, que, de moment, només hi ha invertit 80 milions. El conjunt de Florentino s'ha reforçat amb Tchouaméni, del Mònaco, per qui van pagar traspàs, i amb Rüdiger, que va arribar  lliure del Chelsea.

En el cas del Barça, les operacions encara no s'han tancat, ja que el club negocia per incorporar dos nous laterals, un per cada banda: Marcos Alonso, a l'esquerra, i César Azpilicueta, a la dreta. Però els dos pertanyen al Chelsea i el club londinenc, de moment, no s'obre a negociar. Pot ser que el fitxatge de Marc Cucurella pels "blues", que s'està acabant de tancar, canviï aquesta situació.

 

Anar al contingut