Handbol

El Barça Lassa visita la complicada pista del Flensburg amb el dubte de Raúl Entrerríos

Els blaugranes lideren el seu grup després de dues victòries en les dues primeres jornades, però Xavi Pascual és conscient del poder dels alemanys, actuals líders invictes de la Bundesliga, sobretot a la seva pista, una de les més difícils d'Europa

Actualitzat

El Barça Lassa d'handbol ha viatjat aquest dimarts cap a Alemanya, on dimecres jugarà contra el Flensburg en partit corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la Champions, un duel que Esport3 oferirà en directe a partir de les 18.30. L'entrenador blaugrana, Xavi Pascual, s'ha endut 17 jugadors, incloent-hi Raúl Entrerríos, que serà dubte fins a última hora perquè té molèsties per un esquinç al turmell esquerre que es va fer a les acaballes del partit contra el THW Kiel.

Els blaugranes lideren el seu grup després de dues victòries en les dues primeres jornades, però Pascual és conscient del poder dels alemanys, actuals líders invictes de la Bundesliga, sobretot a la seva pista, una de les més difícils d'Europa. "Veient l'altíssim nivell del grup en què estem és igual jugar a casa o fora. El partit serà com tots els d'aquesta competició: una lluita a mort que es decidirà pels petits detalls", ha assegurat.

Una de les preocupacions del tècnic barcelonista és el desgast físic dels seus jugadors, que disputaran el tercer partit en una setmana contra un rival que arribarà molt més descansat després de jugar només un matx en els últims 11 dies. En la seva última visita a la pista del Flensburg, el 15 de novembre del 2014, el Barça Lassa es va imposar per 33-37 tot i la gran actuació del local Glandorf, màxim anotador amb 11 gols.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut