Eurolliga

El Barça Lassa viatja a Munic amb l'objectiu de sumar una nova victòria a la pista del Bayern

Els homes d'Svetislav Pesic no poden fallar si no volen esgotar les seves opcions matemàtiques per ser quarts de la fase regular de l'Eurolliga, contra un rival virtualment sense opcions d'entrar al Top 8

Actualitzat

El Barça Lassa juga aquest dijous a la pista del Bayern de Munic. Els homes d'Svetislav Pesic no poden fallar si no volen esgotar les seves opcions matemàtiques per ser quarts de la fase regular de l'Eurolliga. L'endemà de la victòria contra el Gran Canària, l''equip blaugrana ha viatjat cap a Alemanya amb tota la plantilla. Kevin Seraphin, amb molèsties al genoll, és dubte.

Serà un partit especial per a Pesic, que va entrenar el conjunt bavarès entre el 2012 i el 2016. De fet, el seu fill Marko és l'actual director general de l'equip alemany. El Bayern té un balanç de 12 victòries i 15 derrotes i està virtualment fora del Top 8.

Abans d'agafar l'avió, l'aler valencià Víctor Claver ha avisat que s'enfronten a un rival molt agressiu, sobretot a la seva pista, però està convençut que si juguen al mateix nivell que contra l'Herbalife Gran Canària tindran moltes opcions d'emportar-se el triomf.

ARXIVAT A:
Eurolliga
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut