Ferrao ha fet el gol de la victòria del Barça Lassa a la pista del Peníscola (@FCBfutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa tomba la resistència del Peníscola amb un solitari gol de Ferrao (0-1)

Un solitari gol del brasiler, que tornava després de dues setmanes de baixa, ha donat els tres punts que deixen els blaugrana segons a un punt del líder de la lliga, el Movistar Inter, que també ha guanyat el Cartagena

Xavier LlorenteActualitzat

En partit avançat a la jornada 12 (a causa de la disputa de la Ronda Elit de la UEFA Futsal Cup -21-25 novembre a Pescara-), el Barça Lassa ha aconseguit la victòria a Peníscola i manté el pols per la primera plaça amb el Movistar Inter. Un solitari gol de Ferrao, que tornava després de dues setmanes de baixa, ha donat els tres punts que deixen els blaugrana segons a un punt del líder de la lliga, que també ha guanyat el Cartagena.

Un Peníscola necessitat de punts en aquest inici de lliga s'ha vist superat a la primera part pel Barça. El domini blaugrana no s'ha traduït, però, en gol per culpa del porter local Molina i pels pals. De fet, Mario Rivilllos, amb un xut al travesser al minut 7, i Jesús Aicardo, amb un cacau al pal al límit del descans, han pogut obrir el marcador.

A la segona part, el Peníscola (botxí del Barça en l'estrena de lliga de la temporada passada) ha començat a arribar amb insistència a la porteria de Juanjo. Al de Cieza se li ha girat feina. Rubén Orzáez i Terry han topat amb els reflexos felins del porter del Barça. A cinc minuts del final ha aparegut Ferrao. En un contraatac, el de Chapecó ha fet el gol del triomf a passada de Joselito. Era el vuitè gol de "Maravilhao" aquesta campanya. Els locals han arriscat amb l'atac de porter jugador, però el Barça ha sabut patir i ha pogut conservar l'avantatge fins al final.