El Barça Lassa ha superat el Zalgiris a domicili i ha sumat la cinquena victòria consecutiva a l'Eurolliga (@FCBbasket)

El Barça Lassa tomba el Zalgiris i suma la cinquena victòria consecutiva a Europa (85-88)

Els homes de Pesic han superat el Zalgiris Kaunas a la pròrroga per 85 a 88 en una nova victòria a l'Eurolliga

El Barça Lassa ha sumat la seva cinquena victòria consecutiva a l'Eurolliga a la pista del Zalgiris Kaunas per 85 a 88.

L'equip de Pesic ha començat el partit molt endollat i, de la mà de l'encert de Kyle Kuric des de l'exterior, els blaugrana han arribat al final del primer període dominant en el marcador per 18 a 23.

En el segon quart els locals han sortit conveçuts de donar-li la volta al marcador, plantejant un partit cada vegada més físic, però el Barça Lassa ha seguit dominant el joc i ha marxat al descans amb un avanatge de 5 punts (34-39).

Tomic i Heurtel han aconseguit mantenir els blaugrana en el partit i, tot i que els de Pesic dominaven de per 50 a 60 a l'acabar el tercer quart, el Zalgiris ha reaccionat en els últims 5 minuts de partit. L'equip de Jasikevicius, que en cap moment s'ha aconseguit posar per davant en el marcador, ha pujat la intensitat i, mitjançant una gran pressió, els locals han aconseguit empatar el partit en l'últim instant davant un Barça Lassa que no ha sabut reaccionar (76-76).

Quan semblava que la mala dinàmica condemnaria els catalans, ha aparegut Kevin Pangos amb uns minuts estel·lars que han permès al Barça Lassa sumar una nova victòria a domicili (85-88) i el cinquè triomf consectiu a l'Eurolliga.