Ferrao, en un moment durant el partit entre el Barça Lassa i el Llevant (@FCBFutbolsala)
Futbol sala

El Barça Lassa tomba el Llevant i es classifica per a les semifinals de la LNFS (5-1)

Els blaugranes han suat de valent per vèncer els valencians en el tercer i definitiu partit de l'eliminatòria

Oriol Llach EstrellaActualitzat

El Barça Lassa s'ha imposat al Llevant en el tercer i definitiu partit dels quarts de final de la LNFS (5-1) i ha certificat l'accés a les semifinals de la lliga estatal on es veurà les cares amb el Palma Futsal.

Els blaugranes han saltat a la pista del Palau Blaugrana com un tro per tal d'encarrilar el partit per la via ràpida. Tot un seguit d'ocasions blaugranes amb Ferrao i Esquerdinha com a protagonistes han deixat molt clar les intencions dels d'Andreu Plaza però el conjunt valencià, molt tancat en defensa i amb un Raúl molt inspirat sota els pals, s'ha encarregat de frenar les envestides del Barça Lassa.

Al minut 18 de la primera part, Aicardo ha avançat els blaugranes rematant un còrner servit per Marcenio que culminava amb precisió una jugada d'estratègia.

A la segona part, el Llevant ha cedit la iniciativa ofensiva al Barça a l'espera de pescar alguna errada per generar perill a la porteria de Dídac Plana. Els blaugranes s'han abocat a l'atac per tal de sentenciar el partit. El segon ha acabat arribant a menys de set minuts pel final. Joselito ha enviat una canonada imparable a assistència d'Esquerdinha. El conjunt valencià, en l'intent de reaccionar, ha optat pel porter-jugador.

Ferrao ha fet el tercer transformant un doble penal i Adolfo ha posat la cirereta amb el 4-0 amb un xut ras i lent des del mig camp que ha entrat a porteria buida. Quan semblava que el partit acabaria amb aquest resultat, el Llevant ha fet el de l'honor gràcies al gol de Gallo (4-1). Això sí, a un minut pel final, Ferrao ha fet el definitiu 5-1 transformant un altre cop el doble penal.