Els jugadors del Barça feliciten el jugador del partit, Gonzalo Pérez de Vargas
Hanbol

El Barça Lassa supera el Kiel amb un gran partit de Gonzalo Pérez de Vargas i es classifica per a la Final Four (23-18)

Els de Xavi Pascual han aconseguit el passi per a la Final Four després de superar el Kiel en un Palau Blaugrana ple a vessar i amb un gran partit de Gonzalo Pérez de Vargas

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El FC Barcelona Lassa es jugava contra el Kiel al Palau el passi a la Final Four de Colònia. Un ticket que passava per remuntar els dos gols de desavantatge contra els alemanys. Els de Xavi Pascual han aconseguit el repte en un partit molt igualat, però amb un Barça que sempre ha manat en el marcador (23-18).

En el primer temps s'ha decantat pel Barça en uns 30 minuts molt igualats. Gonzalo Pérez de Vargas amb una gran actuació ha estat un dels protagonistes del matx que ha arribat al descans amb un 13-9 a favor dels blaugrana.

A la segona part els de Xavi Pascual, conscients de la importància de la victòria amb dos gols de diferència per a passar a la Final a 4, han sortit a per totes davant un Kiel que ho ha donat tot. A l'eqüador del segon temps el Barça guanyava de 3 gols (16-13). La resta del partit ha estat un estira i arronça entre tots dos equips, amb els blaugrana sempre per davant (19-15).

A falta de tres minuts el Kiel s'ha acostat a només tres gols (21-18) però Nodesbo ha fet un gol ràpid per deixar el Barça gairebé classificat (22-18) per a la Final Four. Pérez de Vargas ha neutralitzat l'últim intent dels alemanys per passar d'eliminatòria i finalment els de Xavi Pascual s'han emportat el partit i el ticket amb un altre gol de Valero Rivera que posava el 23-18 definitiu.

El màxim golejador blaugrana ha estat Valero Rivera, autor de 7 gols de 9 llançaments. El Barça és el segon equip classificat per a la Final Four després del Vardar macedoni, que va eliminar el Flensburg.