Futbol sala

El Barça Lassa supera ElPozo Múrcia i conquereix la Lliga de futbol sala (3-2)

Amb el títol de Lliga, el conjunt d'Andreu Plaza broda una temporada per emmarcar amb el triplet després de guanyar la Copa d'Espanya i la Copa del Rei

Francesc SòriaActualitzat

Ambient de gala al Palau amb assistència rècord aquesta temporada de la secció, amb 6.371 espectadors. El Barça ja havia venut totes les entrades entre setmana. En l'aspecte tàctic, Dyego ha seguit de baixa i s'ha perdut tota la sèrie per lesió. Andreu Plaza ha tornat a apostar, com a Múrcia, amb Juanjo sota els pals i Dídac a la banqueta. De fet, Juanjo ha tingut molta feina en l'inici del matx. I l'apartat emocional també era clau. La primera picabaralla ha arribat només al primer minut després d'una entrada d'Álex a Aicardo.

Com en altres ocasions, ElPozo dominava el ritme del partit, però ha estat el Barça qui ha obert la llauna. Minut 5: jugada de pissarra, córner que centra Adolfo i Esquerdinha, desmarcat, ha fet l'un a zero. I quatre minuts més tard, el Barça ha estat a punt de fer el segon, un altre cop, mitjançant l'estratègia. Una falta de Sergio Lozano s'ha estavellat al travesser de Fede. A l'altra porteria, seguien les arribades visitants, però sempre han topat amb Juanjo, a la primera meitat. Fins i tot el porter ha salvat el seu equip, literalment, amb la cara. Un a zero, mitja part.

A la represa, el Barça ha ampliat les diferències, novament, en el minut cinc. Contraatac i gran jugada individual de Sergio Lozano. El capità ha afusellat Fede per situar el dos a zero en l'electrònic. La resposta del jove conjunt de Múrcia no ha trigat a arribar amb un xut al pal de Pito després d'una gran conducció. Però els visitants han tingut la pólvora mullada. Tot el contrari que els locals, especialment, Sergio Lozano, que, amb una gran arrencada i un xut creuat llunyà, ha fet el tres a zero. Golàs i final, pràcticament, sentenciada. Llavors, el tècnic murcià, l'argentí Giustozzi ha fet entrar al porter jugador. D'aquesta forma, ElPozo ha tornat a fer un pal, obra de Fernando. El premi per als murcians ha arribat a cinc minuts per al final. Andresito ha marcat el 3 a 1 després d'una mala rematada de Miguelín que li ha servit d'assistència. El mateix jugador, ha fet el 3 a 2 definitiu, però a només 3 segons del xiulet final. El Barça, més experimentat, ha gestionat bé el partit per sumar el seu quart títol de lliga de la secció.

Feia sis anys que el Barça no guanyava la lliga. Els catalans havien perdut les tres últimes finals. Finalment, els blaugrana acaben amb la nissaga de poder del Movistar Inter, campió les últimes cinc temporades.